quienes

Quí som?

Som un equip multidisciplinari amb més de 25 anys d’experiència i  amb una àmplia preparació acadèmica i amb l’experiència en la prestació de serveis professionals de consultoria en seguretat i assegurances; Hi comptem, a més amb la col·laboració d’altres professionals, experts en diferents sectors, que recolzen amb la seva actuació la resolució de qualsevol problema tècnic que pugui sorgir durant el desenvolupament del projecte, amb la finalitat de donar la millor resposta integral a les necessitats del client.

Som quí tenim per objectiu apropar a la ciutadania i al món de l’empresa i petit comerç un assessorament de qualitat en matèria de seguretat i assegurances, que fins ara quedava a l’abast d’uns pocs col·lectius.

Estem associats a APCAS i exercim com a Perits Taxadors i d’assegurances FUEDI NLAE i ELAE per a diverses Entitats, com a Perits d’Assegurat i Perits Judicials, estem especialitzats en la reconstrucció de sinistres, en la inspecció de riscos i peritatge de sinistres de robatori dins del sector de la joieria; i en la inspecció global de fundacions d’art, galeries i museus de renom internacional establerts en territori espanyol.

Contacte

Si us plau, ompli aquest formulari i li atendrem al més aviat possible.
  • si prefereix contacte telefònic

INFORMACIÓ LEGAL

Llegeixi els termes d’ús si està pensant utilitzar qualsevol material o informació que aparegui en el lloc. Tingui en compte que en visitar i/o usar el nostre lloc (per exemple, reproduint qualsevol informació, etc.), vostè accepta els termes d’ús. Si no està d’acord amb ells, desconnecti’s i no usi aquest lloc.

www.seguretatiassegurances.es és la divisió virtual de G.T.P. Lladó&Asociados, S.L domiciliada al c/ Loreto 13-15 Bloc A, Baixos 08029 Barcelona. Telf. 658 319 060

General
Aquest lloc web és publicat i mantingut per www. seguretatiassegurances.es.  En utilitzar el lloc, accepta els termes i condicions descrits en aquest avís legal (“Termes d’ús”). Si no està d’acord amb els termes d’ús, no utilitzi aquest lloc. De tant en tant, és possible que canviem o modifiquem aquests termes d’ús. Per tant, també hauria de visitar aquestes pàgines cada vegada que visiti el lloc. Si segueix utilitzant el lloc després que hàgim canviat o modificat aquests termes d’ús, això també significa que accepta els nous termes d’ús.

Disponibilitat de serveis
Els serveis mostrats en el lloc poden no estar disponibles al seu país o zona ni estar-ho de cap manera. La referència a tals productes i serveis en el lloc és només amb caràcter informatiu i no implica ni garanteix que aquests productes o serveis estiguin disponibles al seu país, zona o en algun altre lloc. Ha de comprovar vía email o telèfon si G.T.P. Lladó&Asociados,S.L te disponibilitat dels serveis especificats a la seva àrea.

Propietat
Vostè no podrà usar el Contingut exceptuant el que està disposat en el present document. La violació d’aquests termes pot constituir violació dels drets de propietat intel·lectual de G.T.P. Lladó&Asociados,S.L
El Contingut pot ser vist i imprès i després els documents poden ser distribuïts sempre que s’emprin per informar i només per a finalitats personals no comercials i es faci referència a www.seguretatiassegurances.es ó G.T.P. Lladó&Asociados,S.L en tot moment en què el document s’empri. Vostè no podrà intercanviar, modificar, vendre o transmetre gens en el lloc. Els informes de premsa i altres documents classificats com a públics poden utilitzar-se per a comunicació pública sempre que s’indiqui la font de la informació.