Optimització de recursos

L’optimització de recursos aconsegueix maximitzar la seva protecció contenint la despesa.

Ubicació, sistema d’alarma, proteccions físiques, equip humà, instal·lacions d’incendis, distribució interior, sortides d’emergència…. i molts més aspectes són recursos i particularitats que han de considerar-se en el seu conjunt, per a maximitzar la seva protecció.

Què li agradaria tenir al seu abast per poder sufocar un conat d’incendi?… en cas de respondre:  un novi bomber, podem ajudar-li a trobar  un i que ell s’encarregui  de tot…

…però, si com esperem, la seva resposta ha estat “extintor” i a més disposa d’un de color vermell, respongui: Sap si es troba en condicions de servei? Sap si ha passat les revisions obligatòries? com utilitzar-ho? Per a quines  classes de foc és adequat? Sap cap a on dirigir l’agent extintor? A quina  distància és efectiu? Ha escoltat alguna vegada el soroll i confusió que produeix utilitzar un extintor? Tots els membres de la seva família, que puguin quedar-se en alguna ocasió sols, coneixen la resposta correcta a aquestes preguntes?; fins i tot la cangur? o el servei domèstic?

A més d’extintors, probablement disposi d’aquest i d’ altres recursos en la seva empresa, i no obstant això aquestes mesures no li seran d’ajuda en tota la seva amplitud si no són coneixedors del seu funcionament , i fan pràctiques amb elles. Parlem tant d’extintors com de mànegues anti-incendis, del sistema d’alarma i les seves possibilitats, i de la resta de proteccions físiques i electròniques.

Per prevenció hem d’entendre tota preparació anticipada i orientada a evitar una contingència; i a més d’englobar  recursos anti-incendi i  les mesures de protecció físiques i electròniques que disposem, involucra a les persones i a la seva actitud: de vigilància, de prudència, de coneixement; en definitiva, que procurin  tenir  una actitud conscient a cada moment en els seus quefers i de quines  són les seves opcions davant una contingència.

Optimitzar recursos, és prevenció. El nostre objectiu és millorar la seva seguretat, mitjançant la gestió de  la prevenció ja existent, ja sigui obligada per normativa o assegurament o bé afegits per vostè seguint el seu propi criteri; suggerint –li per la nostra banda implementar únicament els mitjans que puguin millorar-la, per personalitzar la prevenció a la seva dimensió i la dels seus.

És igualment necessari optimitzar recursos amb l’ànim de minimitzar les conseqüències d’una contingència una vegada s’ha produït. Així, podem millorar els temps de resposta, i optimitzar els protocols d’incendi, d’evacuació, davant una inundació… sempre personalitzats i sobre la base dels recursos existents.

En el desenvolupament de projectes en obra nova o reforma en profunditat, la nostra intervenció té especial importància en poder dissenyar la seva seguretat d’acord a les seves necessitats reals contemplant tots els mitjans i procediments de protecció possibles, i no únicament cenyir-nos a l’oferta per una empresa en concret. Aconseguint-se rendibilitzar en tranquil·litat cada euro invertit i en qualsevol cas quedar personalitzada la seguretat com si fos un vestit fet a mida.

Contacte

Si us plau, ompli aquest formulari i li atendrem al més aviat possible.
  • si prefereix contacte telefònic