Empresa

L’activitat d’una empresa no hauria de veure’s interrompuda per una contingència. En molts casos sofrir-la pot suposar afrontar una forta despesa econòmica, no poder atendre les comandes en el termini acordat, la pèrdua de clients… i per tant de beneficis. En el millor dels casos suposa com a mínim maldecaps i estrès que afegir als que ja tenim normalment.

Des de Seguretat i Assegurances ens posem com a objectiu reduir al màxim la probabilitat que pateixi una contingència i ser-li d’utilitat en primera instància des de la prevenció, estudiant les característiques i cobertures de les seves assegurances, tot aplicant el nostre model d’inspecció CAT, desenvolupant protocols d’anticipació i resposta davant les diferents contingències, robatori, incendi, atracament, dany  per aigua… i en segona instància com a perit de part per representar-li davant  la seva companyia d’assegurances en l’aplicació de condicions generals i particulars del condicionat de pòlissa.

La pòlissa són les regles del joc, triï-la vostè! Permeti que li assessorem perquè la seva elecció sigui la que millor s’adapti a les necessitats e interessos de la seva empresa.

Contacti amb nosaltres i comprovarà els resultats!

Contacte

Si us plau, ompli aquest formulari i li atendrem al més aviat possible.
  • si prefereix contacte telefònic